Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

Интересни факти за чорапите от Бамбук

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

1) Бамбуковите чорапи пазят краката сухи
Тъй-като бамбуковите фибри са осеяни с хиляди малки кухини, те са страхотни при абсорбирането на влагата и запазването на телесната температура, когато са вградени в тъканта на чорапа. Чорапите направени от тези фибри пазят крака топъл през зимата, хладен през лятото и сух по всяко време.


2) Чорапите направени от бамбук пазят краката свежи и здрави
Бамбука има антибактериални и антигъбични свойства. Поради тези качества бамбуковите чорапи убиват микробите, не позволяват на неприятните миризми да се появят (може да се каже, че те са и антигъбични чорапи) и така крака остава за дълго свеж.


3) Бамбуковите чорапи са екологични и естествени

Бамбуковите фибри са биоразградими, така че когато изхвърлите износените чорапи, те не замърсяват, защото се разграждат в природата. Бамбука е напълно натурален и расте и се размножава без каквото и да е участие на хората.


4) Чорапите изработени от бамбук са меки като бебешка кожа
Бамбуковите фибри имат овална повърхност, което ги прави много гладки и приятни при допир. Бамбуковите чорапи са сравними по гладкост с кашмирените и копринените.


5) Бамбуковите чорапи са хипоалергични
Чорапите от бамбук са естествено антиалергични. Тези чорапи никога няма да раздразнят кожата ви. Ако имате кожни алергии, дерматити или просто чуствителна кожа, няма да изпитвате проблеми ако носите бамбукови хипоалергични чорапи.


Заповядайте! При нас ще откриете разнообразие от детски, дамски или мъжки чорапи изработени от бамбук.

Вие и вашите крака ги заслужавате!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари