Количка

0 артикула

Категории

Вижте всички статии

ПРЕПОРЪКИ ПРИ ИЗБОР НА БЕЛЬО

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Изборът на бельо е важен!

 

Тук ще ви представим някои от основните плюсове и минуси на всеки един от трите вида бельо. Надяваме се да ви помогнат при избора.

 

Слиповете са най-предпочитаните. Те са по-практични и по-удобни в сравнение с хлабавите боксери. Ето защо е разумно да се носят под костюм, когато тренирате или ако работата ви изисква дълго застояване.

Идеални са за лятото, защото покриват по-малка част от тялото. От друга страна, много от мъжете се оплакват, че повечето модели слипове са прекалено тесни и че не дават възможност за добро кръвообращение. Ластиците понякога са твърде стегнати и се врязват в областта на бедрата или кръста, следователно комфорта драстично намалява.

 

Свободните боксери също имат пропуски, въпреки че са подобрени значително през годините. Днес се предлагат в разнообразни и доста интересни десени. Що се отнася до комфорта, те са най-свободните от трите вида мъжко бельо. Перфектни са за сън, за вкъщи, за зимния сезон.

 

Прилепналите боксери са нещо средно между слиповете и широките боксери. Мнозина ще кажат, че са предназначени за по-млади мъже, но те са добър избор за всички поколения. Тесните боксери са удобни при трениране и продължително застояване. Те не стягат на бедрата и перфектно прилепват по тялото.

Единственият минус е, че някои модели боксери, могат да бъдат прекалено тесни и да не позволяват на кръвта да циркулира правилно. За това, по-добре внимавайте при избора на размер.

 

Надяваме се, че тези прости съвети ще ви помогнат да изберете удобно мъжко бельо, което е стилно и по-важното, подходящо за вашите нужди. Просто си купете чифт от всеки тип, облечете го в различни дни, докато извършвате разнообразни дейности и след това изберете най-добрата за вас кройка.

 

Важно е бельото да е удобно и комфортно.

 

Важно е също така да е съобразено цветово с останалата част от дрехите, да е чисто, здраво и без разнищени ластици, иначе се трупат черни точки.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари