Категории

Вижте всички статии

Препоръки при избор на бельо

Препоръки при избор на бельо

Как да стане това? / Как се прави това?

1) Ако сте от хората, които искат да са в крак с модните тенденции, то сигурно ще предпочетете бельо, което е последен писък на модата. Нашата скромна препоръка е да не избързвате! Комбинацията удобство-моден стил не винаги е съвместима. Затова винаги избирайте комфорта пред модата. Не избирайте бельо, само защото е марково. Преценете внимателно! Най-важното разберете от каква материя е направено то. Нашата препоръка е да залагате на бельо, което е произведено от естествени материали (например памук). Не съдете за даден артикул само по външният му вид – това че не Ви изглежда максимално добре, в никакъв случай не означава, че няма да Ви накара да се чувствате максимално удобно.

2) Друг важен момент в избора на бельо е размерът му. За повечето хора (най-вече за дамите) самопризнанието за телосложението е тежко. Това е породено от мислите за чуждото мнение. Бъдете себе си и мислете за комфорта си. Не избирайте по-малък размер бельо, защото така мислите, че ще изглеждате по-добре. Запомнете, че комфортът Ви е най-важен и за целта трябва да изберете този размер, който е най-подходящ за Вас.

3) Ако изпитвате затруднение винаги можете да отправите запитване към производителя/търговеца на бельо. Дори Ви съветваме да го правите по-често, защото повече информация за какъвто и да е продукт е по-добре за Вас.

4) След покупка на бельо, ние Ви препоръчваме да махнете неговия етикет/етикети. Те могат да раздразнят Вашата кожа, а ако прецените, че има нужда винаги можете да ги съхраните отделно. Освен това задължително прочетете информацията на тях. Там ще разберете как да съхранявате и перете бельото, като тези фактори са също изключително важни за Вашето удобство.

5) Помислете и за вида на бельото и изберете това, с което знаете, че ще се чувствате максимално комфортно! Например дамите биха могли да изберат боксерки вместо бикини и обратно, стига да се чувстват добре в техния избор!

 

Надяваме се да сме Ви помогнали в избора на подходящото за Вас бельо! Ако имате нужда от по-нататъшна помощ, то ние сме на Ваше разположение!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари